20周年のご報告

先日12月8日で開店から20年が経ちました。
2020年は多くの方々と同じく苦難な日々の連続でしたが、新たな発見や挑戦ができた年でもあったような気がします。
そう思えるのも、階段を降りて地下へ足を運んでくださったお客様、酒屋さんや氷屋さんをはじめとする業者の方々、メッセージや助言をしてくれた友人達、緊急事態宣言中にデリバリーやテイクアウトを利用しくださったお客様と友人達、そして20年間、クワンがある場所を貸し続けてくれている大家さんのおかげです。
心より感謝いたします。
21年目もよろしくお願いいたします。

The other day, December 8, it has been 20 years since we opened our doors.
Like many others, the year 2020 has been a series of difficult days, but I feel it has also been a year of new discoveries and challenges.
I would like to thank the customers who came down the stairs to the basement, the liquor stores, an ice shop, and other vendors, our friends who sent messages and advice, the customers and friends who used the delivery and takeout services during the emergency declaration, and the landlord who has been renting the space at Qwang for 20 years.
Thank you from the bottom of our hearts.
We look forward to seeing you again in our 21st year.

QWANG

タイトルの写真はこの為にといろいろ撮ったり探したりしたのですがなかなか良いものが無かったので、数年前に雑誌の取材でフォトグラファーの方に撮っていただいたシェフの写真です。普段キッチンの中にいる事が多いので。